همکاری سفارت جمهوری اسلواکی با خیریه بینالمللی زنجیره امید در جهت درمان کودکان پناهنده در ایران
اهدای کمک در جهت درمان کودکان پناهنده در ایرانتاریخ: 1400/11/6
به گزارش روابط عمومی خیریه بینالمللی زنجیره امید مراسمی با حضور لادیسلاو بالک سفیر جمهوری اسلواکی در ایران، همسر ایشان و اعضای سفارت، مریم مرعشی مدیرعامل خیریه زنجیره امید و اعضاء و کارکنان خیریه در محل دفتر زنجیره امید برگزار شد.
در این مراسم پس از امضاء تفاهمنامه همکاری بین طرفین، از طرف دولت مطبوع، مبلغ دههزار یورو در جهت درمان کودکان پناهنده به خیریه زنجیره امید اهداء شد و پس از تماشای دو فیلم کوتاه از جراحی و درمان کودکان پناهنده ، سفیر و همسرش به اتفاق دیپلماتهای سفارت از اقامتگاه کودکان بیمار، بخشهای توانبخشی شامل ارتوپدی، کاردرمانی جسمی و ذهنی، گفتاردرمانی و هیدروتراپی و سایر بخشهای خیریه بازدید کردند که طی آن، کودکان بیمار مستقر در اقامتگاه به همسر سفیر، گل اهداء نمودند.
قبل از این برنامه مریم مرعشی مدیرعامل خیریه بینالمللی زنجیرهامید به لادیسلاو بالک سفیر جمهوری اسلواکی در ایران، طی جلسهای در مورد عملکرد و معرفی زنجیره امید توضیحاتی مبسوط ارائه نموده بود و میتوان عنوان کرد همکاری سفارت اسلواکی با خیریه زنجیره امید طی این مراسم به طور رسمی آغاز گردید، که مقرر شد این همکاری در آینده نیز تداوم یابد.
در این مراسم مریم مرعشی مدیرعامل و مؤسس زنجیرهامید، ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند و صمیمانه لادیسلاو بالک سفیر جمهوری اسلواکی در ایران، مراتب تقدیر و تشکر خود را از حمایت دولت جمهوری اسلواکی عنوان نمود.
مؤسسه خیریه بین المللی زنجیره امید از تیر ماه ۱۳۸۶ شروع به کار کرده است و خدمات درمانی خود را با کمترین هزینه ای که توسط حامیان مالی پرداخت می شود، به کودکان زیر ۱۸ سال بدون در نظر گرفتن دین، نژاد و ملیت و طبق استانداردهای بینالمللی در سه رشتهی قلب، ارتوپدی و ترمیمی ارائه می دهد. از آغاز فعالیت تاکنون بیش از ۱۴3۰۰ کودک از سراسر کشور توسط این مؤسسه مورد جراحی فوقتخصصی قرار گرفته و درمان شدهاند و هماکنون نیز در حال ساخت بزرگترین بیمارستان فوقتخصصی کودکان در همه حوزههای درمانی میباشد.
لازم به ذکر است با توجه به این نکته که هدف درمانی در زنجیرهامید، کودکان زیر ۱۸ سال میباشد و این کودکان نقشی در تعیین سرنوشت زندگی خود ندارند، مؤسسه زنجیره امید مطابق اصل یک کنوانسیون جهانی حقوق کودک مصوب ۱۹۵۹ با درمان این کودکان در رفع تبعیض محل تولد اقدام میکند زیرا عدم درمان به موقع و با کیفیت این کودکان سبب میشود که این مشکلات جسمی در این کودکان به معلولیتهای مادامالعمر تبدیل شود.
براساس اصل ۵ اعلامیه جهانی حقوق کودک باید با فراهم کردن شرایط درمان این معلولیتهای جسمی را مرتفع کرد. لذا رفع این چالش با کمک خیرین و تیم درمانی زنجیرهامید بسیار ضروری است و سبب بازگشت هرچه سریعتر این کودکان به چرخه زندگی عادی میگردد و با توجه به اولویت درمان، خیریه زنجیره امید برای کودکان پناهنده کارتدار، بدونکارت و بیهویت فقط به شرط محرومیت در تمام حوزههای درمانی اقدام مینماید و سعی دارد بهترین امکانات درمانی براساس استانداردهای بینالمللی را برای آنها فراهم کند.